Meefietsen met Tour de Tietema

De kopmannen van Tour de Tietema komen donderdagavond 19 november naar Zwift. Vanaf 19.00 uur kunnen de liefhebbers als meesterknechten een uur met ze meefietsen tijdens een social ride.

In april van dit jaar schreven we al eens over het Tour de Tietema cycling team. Hun YouTube-kanaal had toen 83 duizend abonnees. Inmiddels grepen de mannen van Tietema net naast de Gouden Televisier-Ster voor Online-Videoseries en is het aantal abonnees gegroeid naar 122 duizend. Kampeerwijzer is als meesterknecht lid van deze virtuele fietsploeg. Dat betekent dat we tegen betaling onder andere een shirtje konden uitzoeken en wat ‘achter de schermen’ video’s konden bekijken via de website. Maar nu kunnen we eindelijk met de kopmannen meefietsen. Want: Tour de Tietema komt naar Zwift!

Tour de Tietema komt naar Zwift

Afgelopen zondag konden meesterknechten al echt meefietsen met de mannen tijdens een ‘social ride’ in Amsterdam. Dat is een fietstocht die geen race is. Daar was Kampeerwijzer niet bij maar in Zwift durven we het wel aan, ook al omdat we inmiddels ruim 900 kilometer hebben afgelegd in Watopia en dus eindelijk ergens in uitblinken als meesterknecht, vergeleken met de kilometers in Zwift van onze kopmannen Bas Tietema (90 km), Josse Wester (207 km) en Devin van der Wiel (104).

Statistieken in Zwift van Tour de Tietema cycling team

Wanneer je de mannen in de Zwift Companion app volgt, zag je ze deze week een voor een verschijnen in Zwift. Even oefenen voor de social ride in Zwift.

Medezwifters komen online

De social ride in Zwift wordt gehost door Garmin Nederland met Bas en Josse van Tour de Tietema. Inmiddels zijn er al 1008 inschrijvingen voor de tocht. Wellicht leidt dit tot een mooie samenwerking met Zwift en komt er in de toekomst meer. Wij hopen op trainen in Zwift met coach Wilbert en natuurlijk virtuele Tour de Tietema wieleroutfits!

Aantal inschrijvingen stijgt snel

Aanvullingen, tips, vragen? Laat hier je reactie achter:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s