Nieuwe voorstellingen Jolanda Linschoten

Schrijfster en avonturierster Jolanda Linschoten geeft een nieuwe serie multimediale theatershows, getiteld ‘Geheimen van de Poolnacht’. Eerder bezochten we haar show Scandinavië op haar Wildst, daarom ontvingen we een mailing (spam) van de organisator.

Op zaterdag 19 januari begint de live multimedia theatershow ‘Geheimen van de poolnacht’ door avonturier, fotograaf, filmmaker en auteur Jolanda Linschooten. Zij neemt je mee op haar avontuurlijke zoektocht naar de oorsprong van het mysterieuze noorderlicht. Op aanwijzing van een excentrieke professor trekt zij in haar eentje op ski’s over de diepgevroren Noorse Finnmark en kampeert ze bij Sami rendierhouders. Voor meer informatie over de inhoud van het programma en tickets zie de site van organisator Mondiavisueel.

Kamperen bij -30º vraagt om improviseren

Zwitserse theatertour
Met deze theatershow won Jolanda in oktober 2017 een prijs op het toonaangevende El Mundo Abenteuer- und Reisefestival in Oostenrijk. Door deze internationale doorbraak staat Jolanda met deze show begin januari op acht podia in Zwitserland waar duizenden bezoekers worden verwacht. Na die Zwitserse theatertour komt ze naar Nederland voor zeven theatershows bij Mondiavisueel.

De tournee begint op 19 januari in Houten met een nu al vrijwel uitverkochte zaal. Vervolgens komt ze naar Steenwijk (22 januari), Oosterhout (23 januari), Doetinchem (25 januari), Rijswijk (28 januari) en Alkmaar (1 februari) en tenslotte opnieuw in Houten (8 februari) met een extra voorstelling.

2 Reacties op “Nieuwe voorstellingen Jolanda Linschoten

Aanvullingen, tips, vragen? Laat hier je reactie achter:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s