Kampeerwijzer naar grootste Europese outdoorbeurs

De grootste Europese OutDoor-vakbeurs vindt jaarlijks plaats in Friedrichshafen in Zuid-Duitsland. Wordt in Nederland de Fiets- en Wandelbeurs in vier hallen gehouden, OutDoor beslaat maar liefst twaalf hallen. In 2017 waren er 965 exposanten uit veertig landen, vertegenwoordigers van de internationale outdoorindustrie. De beurs verwacht zo’n 20 duizend bezoekers.

Logo OutDoor

Jaarlijks reikt de organisatie tijdens deze beurs de Outdoor Industry Awards uit aan de meest innovatieve producten. Er zijn vier beursdagen, van zondag 17 tot en met woensdag 20 juni, dagelijks van 9.00 tot 18.00 uur (laatste dag één uur korter). Kamperen kan op het terrein van de Messe in Friedrichshafen zelf (en dat is handig want alle hotels in de verre omstreken zijn die week al volgeboekt).

Beursplattegrond OutDoor Friedrichshaven

OutDoor is een vakbeurs zonder consumentendagen. Alleen bedrijven gespecialiseerd in outdoor en pers zijn welkom. Als blogger ben je ook welkom, mits je blogt over outdoor of reizen, je regelmatig publiceert, je site minimaal een halfjaar bestaat en verder wordt elke aanvraag ook onderzocht op het aantal unieke bezoekers en je social media-activiteiten. Als blogger/lid van de pers krijg je gratis toegang en er worden speciale workshops, walk & meet en presentaties georganiseerd voor bloggers.

Wil je de verrichtingen van bloggers volgen tijdens deze buitensportbeurs: op social media zoals Instagram, Facebook of Twitter, gebruiken zij de hashtag #OutDoorFN.

Geaccrediteerde bloggers
Maar waarom vertellen we jullie dit allemaal? Omdat Team Kampeerwijzer geaccrediteerde bloggers zijn die deze beurs gaan bezoeken!

Kampeerwijzer geaccrediteerd!

Kampeerwijzer mag daarom dit logo plaatsen op de site:

Dus we hebben de hele site maar meteen van boven tot onder ondergestickerd…

Wordt vervolgd ergens rond 17 juni!

2 Reacties op “Kampeerwijzer naar grootste Europese outdoorbeurs

Aanvullingen, tips, vragen? Laat hier je reactie achter:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s