Tweede testweekend

We hebben een tweede testweekend achter de rug waarin we onze nieuwe tent van Vrijbuiter hebben getest. Deze tent bevalt goed!

Kampeerdoop_Mowikan

Wim op de Santos, wij op de Fujin en Fuego ligfietsen

Na 600 km ben ik weer overgestapt op klikpedalen, dus dit weekend was de vuurdoop om te fietsen met klikpedalen en bagage en ook dat ging goed.

Inmiddels hebben we ruim 800 km gefietst met onze ligfietsen. We merken dat we vooruitgaan. Omdat we nu ook heel langzaam kunnen rijden zonder om te vallen komen we ook probleemloos de moeilijkere bochten door.

De laatste paar tochten heb ik me gefocust op het omhoog brengen van het trapvolume. Want ondanks de fietsschoenen krijg ik na zo’n 50 km toch last van pijnlijke voeten. Ik ga ook kijken of een aangepast inlegzooltje, gemaakt door een podoloog, hier verbetering in kan brengen.