GoProbeersel nummer 1: IntraTuin trip

Na het bestuderen van de handleiding van de GoPro Hero5 Session camera kon ik beginnen met opnemen. Hiervoor maakte ik een video-opname van onze fietstocht dwars door Almere naar de kerstmarkt van IntraTuin en terug. Op de heenweg richtte ik de camera naar voren en op de terugweg naar achteren.

Zaterdag opgenomen, zondag moest ik iMovie op mijn Mac herinstalleren en leren hoe je daarmee moet monteren. Daarvoor vond ik deze handige instructievideo voor mijn versie van iMovie: 10.1.4.

Wie het geduld heeft om de door ons gemaakte video uit te kijken zal onder andere door Dave gecomponeerde en gespeelde muziek te horen krijgen, een voice over door Belle over de speed pedelec in het Almeerse verkeer en alle dramatische hoogtepunten van de reis zoals een voetganger die niet op het voetpad liep!

Hierbij dan het resultaat van mijn eerste GoProbeersel:

Een leerpunt is wel dat het beter is om de camera in de toekomst ergens op de fiets te bevestigen in plaats van op de helm want het beeld schudt mee met het trappen.

Dus zet naast de popcorn ook reistabletjes klaar. Veel kijkplezier!

Shortcuts:

4 Reacties op “GoProbeersel nummer 1: IntraTuin trip

  1. Best gaaf, verbazend stabiel en helder beeld! tof nummer van Dave en laatste nummer , leve shazam, van Kings of leon. ook de vogelvlucht op het laatst, mooi!

Aanvullingen, tips, vragen? Laat hier je reactie achter:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s