Le Grand Départ

Het is zover, de ronde van Frankrijk Denemarken gaat van start in Utrecht Almere. Een velomobieltocht van 1600 kilometer. Anders dan de tourrenners slaan we op onze tocht der tochten geen hele stukken over door met het vliegtuig of trein te gaan.

Parcours-tour-de-France-2015

Tour de France route 2015, deels met vliegtuig en trein

Omdat de voetengaten van onze velomobielen niet dicht zitten zullen we wel af en toe gebruik moeten maken van een veerboot, het is niet anders.

Het eerste deel van de reis gaat naar Rütenbrock, net over de grens bij Ter Apel. Zodat we op zaterdag 4 juli de Liegeradrennen kunnen bijwonen. Het wordt dit jaar weer erg heet, net als vorig jaar.

hittegolf2015

Weersverwachting Ter Apel, dat dicht bij Rütenbrock ligt

Mocht u de komende weken weinig van ons vernemen, dan is er waarschijnlijk geen internetverbinding beschikbaar. Of niet genoeg zonne-energie om de batterij op te laden van de telefoon (of bezweken van de hitte, dat ligt nu meer voor de hand). Of te druk met banden plakken, de tarp afspannen, afwassen met koud water, etc.

MF-118-cover-400x564

Cover MacFan nummer 118

Helemaal stil op het blog zal het niet worden, er staan een paar stukken ingepland die wat tijdlozer zijn en die zonder tussenkomst vanzelf verschijnen.

Maar als het lukt zullen we jullie op de hoogte houden van onze vorderingen door Duitsland en Denemarken of klik op volgende voor het volgende bericht en lees zo het hele reisverhaal. Ga je zelf op vakantie dan goede reis en veel plezier!

6 Reacties op “Le Grand Départ

Aanvullingen, tips, vragen? Laat hier je reactie achter:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s