14 Reacties op “Zelf belettering aanbrengen op je Quest (in het juiste lettertype)

 1. Wat een klus Belle. Mijn complimenten. Mooi en duidelijk beschreven ook, fijn voor mensen die ook nog eens aan de slag willen.

  Op mijn XS staat ook de grote tekst ‘QuestXS’. Die tekst is bij mij reflecterend en is dus in het geheel antraciet/zwart. Ik vind die positie ook erg mooi, verder staat er op mijn XS geen typeaanduiding op de neus. Alleen achteraan de tekst ‘velomobiel.nl’.

 2. Hoi Belle,

  Ziet er héél netjes uit! Complimenten, daar heb je echt werk van gemaakt! De uitvoerige beschrijving is inderdaad heel bruikbaar voor mensen die het zelf ook willen proberen.
  Ik denk dat mijn geduld niet toereikend is voor zoiets, het uiterlijk van mijn fiets vind ik minder belangrijk dan het functioneren ervan. Een uur aan een wiel staan pielen om de laatste kwart mm slag eruit te halen is dan weer geen probleem, raar maar waar……….

  Groeten, Adri.

  • Het gaat me om de herkenbaarheid, ik vind het leuk als mensen hun fiets personaliseren. Aanleiding was dat ik het fijn vond dat ik aan ‘De Bak’ kon zien dat Wilco ook aanwezig was op de Wereldfietsbeurs.

   • Ja, een persoonlijke tint aan de fiets is leuk, dat heb ik ook al een hele tijd, op de smurfenmuts staat met grote gele letters BOB.
    Dus herkenbaar zou mijn fiets ook zijn in Nederland, In Noorwegen niet zo actueel, daar rijden er sowieso een stuk minder rond en weet het hele district wie er met dat “gekke rode ding” de omgeving onveilig maakt………….

 3. We hebben hier in Hippo, handige jongens (wigbout reclame), die alle soorten stickers en tape op de meeste wilde plekken keurig kunnen zetten. De vlammende stikkers op de ronde voorkant van mij quest hebben ze keurig geplakt. De meest wilde opdrachten hebben ze al gedaan )inmiddels mijn 3e quest. Ontwerp laat ik aan hun over en het komt prima voor elkaar. Dus … je kan het altijd nog uitbesteden.. :) Mvg Cees

 4. Tsja ik moet ook nog iets met reflectie voor in het donker bedenken voor op de “carbonzwarte” DF maar die sofrachrome letters zijn erg mooi en het staat er goed op, complimenten hoor!

 5. Ja, verdorie had ik net mijn ontwerp klaar via https://www.kramerstickers.nl/plakletter/plakletters/plakletters-op-autos. Lees ik jouw blog. Dit is veel mooier. Ik ga even experimenteren met je font. Al ben ik niet zo’n artistiek dinges daarmee.
  Nadeel van kramers is dat je niet een klein lettertype kan toevoegen. Maar als dat met jouw manier wel kan, kom ik misschien toch weer verder.
  Wel een dure grap hoor die stickers. Maar ja, ze blijven vast jaren zitten….

  • Even met het font in Libreoffice aan het spelen geweest. En inderdaad. Dit ziet er veel mooier uit. Dank.
   Ik dacht nog cursief te doen maar de Q is cursief erg onduidelijk met dit font. Dus dat niet.

 6. Pingback: Renovatie van Quest 1 (kmstand 149680 km) | Quest nummer 1·

Aanvullingen, tips, vragen? Laat hier je reactie achter:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s