Op weg naar Maasmechelen

Komende twee dagen heb ik 201 kilometer voor de boeg, van Almere naar Maasmechelen (B). Waar het inpakken normaal gesproken routine is, was dat het nu niet. Ik ga alleen op pad, dus heb de hele tent mee en ook alle kookspullen. Normaal verdelen we dit over twee velomobielen.

Maar gisteravond bleek dat het met wat aanpassingen weer allemaal past, ik heb zelfs mijn tafeltje en stoeltje mee! Beetje smokkelen is het wel want de helft van de benodigde schone onderbroeken blijft thuis: die neemt Dave vrijdagavond mee in de auto als hij voor het weekend naar Maasmechelen komt om het wereldkampioenschap human powered vehicles te bezoeken.

route-wk-maasmechelen

Mijn route in twee etappes

Het was de bedoeling om samen naar het WK te fietsen maar helaas gooit werk (een Europese aanbesteding) op Dave’s werk roet in het eten. Maar nu weten we dat je ook gewoon een tweepersoons tent én twee paar schoenen in een Quest XS kunt meenemen.

5 Reacties op “Op weg naar Maasmechelen

  1. Belle
    Helemaal mooi .ik ga morgen donderdag 20 weg uit Friesland slaap in Woudenberg ben in loop van vrijdag in maasmechelen we zien elkaar.

  2. Als je het goed uitkient past er heel veel in een velomobiel. Je redt het wel denk ik.
    Over kookspullen gesproken, hoe is het koken op spiritus bevallen? Blijvertje?

    • Heel goed, onze mening over de Trangia is dat we die brander 20 jaar eerder hadden moeten kopen. Geen gedoe meer met onderdelen of doorprikken of druk of voorverwarmen.

Aanvullingen, tips, vragen? Laat hier je reactie achter:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s